همانطور که می دانیم در زندگی امروزی و جوامع مدرن، بیشتر کارها به صورت تخصصی انجام می شود و برای انجام آن نیاز به نیروی متخصص است. همانطور که برای مشاوره تخصصی سلامت از پزشک نظر می خواهیم، برای مسائل حقوقی نیز لازم است با مشاور حقوقی یا وکیل مشورت کنیم. زیرا در صورت شکایت افراد و طرح دعوی بدون مراجعه به کارشناس حقوقی، ممکن است زمان زیادی در روند رسیدگی به پرونده از کارشناسان دادگستری و محاکم تلف شود و این موضوع منجر به تاخیر در رسیدگی می شود. همچنین در امور حقوقی اصطلاحی به نام صحت امر مختومه وجود دارد که امکان طرح دعوی مجدد از شخص سلب می شود و اگر بدون اطلاع از قوانین اقامه دعوی شود ممکن است منجر به دائمی شود. محرومیت برای فرد بنابراین گرفتن مشاوره حقوقی می تواند از مطرح شدن چنین مسائلی جلوگیری کرده و در نتیجه به حقوق از دست رفته خود دست پیدا کنید.
اهمیت انواع مشاوره حقوقی قبل از طرح دعوی یا شکایت
مشاوره حقوقی یکی از خدماتی است که هر وکیل یا موسسه حقوقی ارائه می دهد. شرکت در چنین جلسه مشورتی نقطه عطفی در هر پرونده حقوقی خواهد بود. زیرا امکان ارتباط حضوری یا تلفنی با یک وکیل مجرب و کارآزموده راه های بسیار سریع و آسانی را برای موفقیت شما در یک پرونده حقوقی باز خواهد کرد. اولین و مهمترین قدم برای موفقیت در هر موضوعی دانستن قوانین صحیح است و این امر مستلزم مشاوره حقوقی حضوری یا تلفنی است. البته تجربه و شخصیت وکیل شما نیز در روند چنین جلساتی تاثیرگذار است. فراموش نکنید که بهترین زمان برای دریافت مشاوره حقوقی قبل از هر اقدامی است. زیرا قدم گذاشتن در یک بحران قانونی، کیفری یا تجاری نیازمند یک راهنمای مجرب است تا شما را در مسیر درست قرار دهد.
شرایط و مراحل مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل
در برخی موارد استفاده از خدمات وکیل ضروری است اما در برخی موارد و مسائل حقوقی مشاوره حقوقی با کارشناسان کافی است. لذا پس از مشاوره حقوقی با وکیل، در صورت نیاز به انشای قرارداد و وکالت نامه، وکیل در ادامه جلسه مشاوره حقوقی، کار حقوقی پرونده را انجام داده و وکالت موکل را بر عهده می گیرد. . اما در مواردی که فقط مشاوره با مشاور حقوقی متخصص یا وکیل کافی باشد، این مورد توسط کارشناس در جلسه مشاوره گفته می شود.
در این خصوص باید گفت که تجربه و مهارت یک وکیل در حرفه و تخصص خود بزرگترین مزیتی است که در جلسه مشاوره حقوقی به آن دسترسسی خواهید داشت. چرا که هزاران راه پیموده نشده شما بارها توسط وکیل مجرب پوشش داده شده است و تک تک بلاتکلیفی های ذهنی و راه حل های بی پاسخ شما در جلسه مشاوره حقوقی پاسخ داده می شود. مشاور حقوقی فردی است که اولاً قوانین و مقررات مربوط را بشناسد و از قوانین و مقررات کاملاً آگاه باشد و ثانیاً با داشتن قدرت تجزیه و تحلیل موضوعات مختلف می تواند راهنمایی های لازم را در موضوعات مختلف حقوقی به موسسات، شرکت ها و افرادی که به این موارد نیاز دارند ارائه دهد.
مشاوره ها کلیه امور حقوقی از قبیل تنظیم قراردادها، ارائه راهکار برای حل بحران های حقوقی، مشاوره حقوقی کیفری، خانوادگی، حقوقی، چک و سفته، تنظیم دادخواست و هر نوع مشاوره ای که به نحوی با مسائل قضایی مرتبط باشد در حیطه اختیارات مشاور می باشد. وظایف. قانونی است. مشاور حقوقی خوب فردی با تجربه است که از مسائل و قوانین مختلف حقوقی آگاهی کامل داشته باشد. چنین فردی باید صادق، قابل اعتماد و متعهد باشد و در زمان مناسب تصمیم درست بگیرد. همچنین باید از مسائل حقوقی آگاه باشد و توانایی تحلیل مسائل را داشته باشد.
وظایف یک وکیل حقوقی خبره در تهران
وکیل متخصص در تهران باید پیش نویس و متن قراردادها را تهیه و بر روند قرارداد و مواد مندرج در آن نظارت کند. در صورت لزوم باید شرایط و آثار هر یک از بندهای قرارداد را به اطلاع مردم برساند تا ضرری به کسی وارد نشود. یک مشاور حقوقی خوب می تواند در معاملات ملکی، خرید و فروش، رهن، وکالت و همچنین امور خانوادگی مانند طلاق، حضانت، نفقه و مهریه به افراد کمک کند. همچنین مشاور حقوقی می تواند صورتحساب های لازم را تهیه و افراد را در پیگیری مطالبات یاری رساند و مشاوره های لازم را به آنها ارائه دهد و در صورت داشتن پروانه وکالت شخصاً به پرونده رسیدگی کند.